Uitvaartboot Vecht

Uitvaartboot Vecht2023-11-29T12:04:23+01:00
de vecht

Uitvaart op de Vecht

5 stars

Een dierbare verliezen is moeilijk en zal zeker één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in uw leven zijn. Wij zorgen er graag voor dat het afscheid goed geregeld wordt, waarbij uw persoonlijke wensen voorop staan. Eén van de mooiste manieren om afscheid te nemen van uw dierbare zal zijn op een manier die bij hen past. Dit is het soort afscheid met betekenis, en één die u niet zal vergeten.

Molens, middeleeuwse kastelen en schitterende natuur, een uitvaart op de prachtige Vecht is het hele jaar door zeer mooi. De rust van het water heeft een ontspannende werking en schept een bijzondere sfeer. Al varend over het water kunt u de overledene naar de laatste rustplaats begeleiden en waardig afscheid nemen.

Deze uitvaart kunt u met een gerust hart aan ons toe vertrouwen. Wij hebben al een groot aantal van deze vaartochten georganiseerd en zorgen in overleg met de begrafenisondernemer dat alles netjes en goed naar wens geregeld is. Afscheid nemen kan namelijk maar één keer, en wij willen natuurlijk net als u dat dit goed gaat.

U kunt hieronder meer lezen over de door ons verzorgde afscheid ceremonies op de Vecht.

Uitvaart op een boot

Afscheid van een dame in stijl

Onze salonboot Dame van Amstel lag klaar in Maarssen. Hier werd de overledene aan boord gebracht in een prachtige mand. De ruim dertig gasten kwamen vervolgens ook aan boord en voeren over de Vecht. Het was een prachtige vaartocht. De boot werd stilgelegd bij kasteel Nijenrode, gelegen in Breukelen, waar vrienden langs de kant stonden. Ze wierpen bloemen in het water en zo wensten ze haar op deze manier een allerlaatste groet toe. De scheepshoorn klonk over de Vecht, de trossen gingen los en het schip voer verder de Vecht op. De tweede stop was buitenplaats Boom en Bosch waar vrienden en familie wederom afscheid konden nemen. Ten slotte meerde het schip aan bij de begraafplaats in Breukelen waar de familie van boord ging. Na de begrafenis kwam het gezelschap weer aan boord en werd haar leven gevierd met champagne en amuse.

Een intiem afscheid

Ze gaf nadrukkelijk aan in haar laatste levensfase niet al te veel poespas te willen. Het afscheid was mooi, rustig en intiem. De dochters en kleinkinderen voeren met salonboot Belle van Zuylen naar de begraafplaats. Onderweg werden er verhalen verteld en herinneringen opgehaald. De familie was verdrietig, maar toch ontspannen toen ze de begraafplaats bereikte.

uitvaartboot

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Rederij Belle
Neem telefonisch contact met ons op.
( +31 0294-261433 )

Of stuur ons een mail

  uitvaart op een boot

  FAQ

  Wat wordt er gedaan met slecht weer?2020-11-25T11:51:57+01:00

  Met onze salonboten en stoomschip kan met ieder weertype worden gevaren. Met het zeilschip varen wij in principe tot en met windkracht zeven. Het schip is regenbestendig en er zijn comfortabele zeilpakken aanwezig. Bij windkracht acht kunnen wij in gesprek gaan de vaartocht toch te verplaatsen naar een andere datum.

  Kan ik ook andere evenementen bij jullie boeken?2020-11-25T11:48:26+01:00

  Naast uitvaarten kunt u ook terecht bij ons voor zakelijke events, vaartochten met familie en vrienden, bruiloften en meer. Bent u geïnteresseerd? Bekijkt u dan eens onze andere website.

  Heeft u een andere vraag? Wij horen het graag, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

  Ga naar de bovenkant