Uitvaart per boot

Uitvaart per boot2023-11-29T10:48:12+01:00

Besloten uitvaart per boot

Wanneer de uitvaart plaats vindt in een omgeving met veel water is het vaak mogelijk om gebruik te maken van een zogenaamde uitvaartboot. Vooral in plaatsen met veel grachten kan dit een hele mooie manier zijn om een dierbare in besloten kring over water naar de laatste rustplaats te brengen. Een groot voordeel van een uitvaart op een boot is dat hele families bij de overledene kunnen blijven tijdens de tocht.

Mogelijkheden

Een besloten uitvaart op een boot biedt ruimte om de kist te plaatsen en beschikt tevens over verschillende faciliteiten zoals geluidsapparatuur en een beeldscherm Een uitvaartboot kan worden gebruikt voor de zowel de heenreis naar de begraafplaats of het crematorium en de terugreis. Het is mogelijk om na de plechtigheid op de boot weer terug te varen.
Ook is er veel mogelijk op het gebied van catering van een simpele koffie tafel tot uitgebreide diners. Een boot moet gebruik kunnen maken van een aanlegplek waar de kist met de overledene en de nabestaanden aan boord kunnen komen. Daarnaast moet er in de buurt van de begraafplaats of het crematorium een plek zijn om aan te meren. Een stad als Amsterdam biedt op het gebied van vervoer over water veel mogelijkheden maar er zijn verschillende andere plaatsen in Nederland waar dit ook kan. Bijvoorbeeld kunt u ook een uitvaart op de vecht organiseren.

De kosten voor het huren van een uitvaartboot zijn opgebouwd uit de huur van het schip en de eventuele overvaar kosten voor wanneer de uitvaart buiten de centrumring van Amsterdam plaats vindt. Wanneer er wordt gekozen voor catering zal er per persoon een prijs bovenop komen. Die prijs hangt uiteraard af van het menu waarvoor u kiest, dat kan van heel eenvoudig tot zeer luxe.

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Rederij Belle
Neem telefonisch contact met ons op.
( +31 0294-261433 )

Of stuur ons een mail

  uitvaart op een boot

  FAQ

  Wat wordt er gedaan met slecht weer?2020-11-25T11:51:57+01:00

  Met onze salonboten en stoomschip kan met ieder weertype worden gevaren. Met het zeilschip varen wij in principe tot en met windkracht zeven. Het schip is regenbestendig en er zijn comfortabele zeilpakken aanwezig. Bij windkracht acht kunnen wij in gesprek gaan de vaartocht toch te verplaatsen naar een andere datum.

  Kan ik ook andere evenementen bij jullie boeken?2020-11-25T11:48:26+01:00

  Naast uitvaarten kunt u ook terecht bij ons voor zakelijke events, vaartochten met familie en vrienden, bruiloften en meer. Bent u geïnteresseerd? Bekijkt u dan eens onze andere website.

  Heeft u een andere vraag? Wij horen het graag, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

  Ga naar de bovenkant