Adeline

Adeline2021-01-25T09:18:34+01:00
adeline

Een verzorgde uitvaart met salonboot Adeline

5 stars

Salonboot Adeline is geheel in jaren ’20 sfeer gerestaureerd, compleet met stijlvolle originele details. Het schip is bovendien volledig uitgerust om u tijdens uw vaartocht van hedendaags comfort te voorzien. De Adeline is één van de grootste salonboten die door de Amsterdamse grachten kan varen en biedt ruimte aan gezelschappen van 20 tot 60 personen. Het schip is uitgerust om u afscheid te laten nemen in een bijzondere en ontspannende sfeer.

Een vaartocht met de Adeline is mogelijk in elk seizoen. Bij mooi, warm weer kunnen we een gedeelte van het schip openen, zodat u van de frisse vaarwind geniet. Bij wat kouder weer zit u tijdens de vaartocht lekker droog en warm, de salonboot is goed verwarmd door middel van centrale verwarming. Zo zit u met een vaartocht met de salonboot Adeline altijd goed. De Adeline biedt u een intieme omgeving voor een mooi en welverzorgd afscheid.

uitvaart

Locaties

De standaard opstapplaats van de salonboot Adeline is Amsterdam. Waar in Amsterdam, dat is naar wens in te vullen. Er zijn vele opstapplaatsen in Amsterdam mogelijk, zo is het bijvoorbeeld vaak mogelijk om op te stappen in de buurt van het huis van de overledene of speciale plekken te verwerken in de route van de vaartocht. Uw vaartocht kan ook starten of eindigen buiten het centrum van Amsterdam, bijvoorbeeld bij de Nieuwe Meer of de Omval, in Amsterdam-Noord en in verschillende plaatsen langs de Amstel, zoals, Nes, Uithoorn en Ouderkerk. De salonboot Adeline kan desgewenst ook naar de Vecht komen zodat u kunt varen naar een begraafplaats in bijvoorbeeld Loenen, Maarssen of Breukelen. Vraagt u vooral naar de mogelijkheden.

Historie

De Adeline deed oorspronkelijk in Duitsland dienst als salon-rondvaartschip voor toeristen die het Siebengebirge bezochten. De boot maakte rondvaarten over de Rijn en was indertijd geschikt voor 150 personen. Het schip is later in verval geraakt. Jan Huisman uit Amsterdam heeft het schip opgekocht en geleidelijk het staalwerk in orde gebracht. In 2006 heeft Rederij Belle de Adeline overgenomen en het laatste deel van de restauratie voltooid.

 • adeline
 • uitvaart
 • adeline
 • adeline
Adeline plattegrond

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Rederij Belle
Neem telefonisch contact met ons op.
( +31 0294-261433 )

Of stuur ons een mail

  uitvaart op een boot

  FAQ

  Wat wordt er gedaan met slecht weer?2020-11-25T11:51:57+01:00

  Met onze salonboten en stoomschip kan met ieder weertype worden gevaren. Met het zeilschip varen wij in principe tot en met windkracht zeven. Het schip is regenbestendig en er zijn comfortabele zeilpakken aanwezig. Bij windkracht acht kunnen wij in gesprek gaan de vaartocht toch te verplaatsen naar een andere datum.

  Kan ik ook andere evenementen bij jullie boeken?2020-11-25T11:48:26+01:00

  Naast uitvaarten kunt u ook terecht bij ons voor zakelijke events, vaartochten met familie en vrienden, bruiloften en meer. Bent u geïnteresseerd? Bekijkt u dan eens onze andere website.

  Heeft u een andere vraag? Wij horen het graag, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

  Andere schepen

  Ga naar de bovenkant