As verstrooien

As verstrooien2023-11-29T10:38:48+01:00

As verstrooien op het water

Na het cremeren van een overleden dierbare, komt de vraag wat u met het as wilt doen. Er zijn tal van mogelijkheden, zo ook het verstrooien van het as over het water. Afscheid nemen is niet makkelijk, wij zullen er daarom alles aan doen om een beetje een lichtpuntje te zijn in deze donkere tijd. Bij het as uitstrooien over het water, worden de stoffelijke resten weer teruggeven aan de natuur. Het zal een afscheid zijn met betekenis, en één die u niet vergeet.

Mogelijkheden

U kunt er een bijzondere en onvergetelijke dag van maken. Voor de locatie van het afscheidsritueel zijn veel mogelijkheden. U kunt een vaartocht maken op grotere wateren zoals het IJsselmeer, Markermeer en de Wadden zee, maar dit kan ook op kleinere wateren zoals in Amsterdam, of de Vecht. Vraagt u vooral naar de mogelijkheden.

Al onze schepen zijn uitermate geschikt voor as verstrooiingen. Onze salonboten zijn vooral geschikt voor het varen over de Vecht of het IJ, ons stoomschip  voor de grotere wateren en met onze zeilboot heeft u tal van mogelijkheden.

Er is ook veel mogelijk op het gebied van catering, u kunt er een eenvoudige tot een zeer luxe dag van maken.

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Rederij Belle
Neem telefonisch contact met ons op.
( +31 0294-261433 )

Of stuur ons een mail

  uitvaart op een boot

  FAQ

  Wat wordt er gedaan met slecht weer?2020-11-25T11:51:57+01:00

  Met onze salonboten en stoomschip kan met ieder weertype worden gevaren. Met het zeilschip varen wij in principe tot en met windkracht zeven. Het schip is regenbestendig en er zijn comfortabele zeilpakken aanwezig. Bij windkracht acht kunnen wij in gesprek gaan de vaartocht toch te verplaatsen naar een andere datum.

  Kan ik ook andere evenementen bij jullie boeken?2020-11-25T11:48:26+01:00

  Naast uitvaarten kunt u ook terecht bij ons voor zakelijke events, vaartochten met familie en vrienden, bruiloften en meer. Bent u geïnteresseerd? Bekijkt u dan eens onze andere website.

  Heeft u een andere vraag? Wij horen het graag, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

  Ga naar de bovenkant