Grote Jager

Grote Jager2021-01-25T09:21:22+01:00
grote jager bij muiderslot

Zeilschip Grote Jager

5 stars

Laat u zich meevoeren op een wolk van witten zeilen. De wind in uw haar en een prachtige intieme setting. De grote jager is een klassiek en vorstelijke lemsteraak. Zij vaart als vanzelf en altijd in koninklijke rust. Dit schip verleent u een ontspannende en bijzondere ambiance voor het verstrooien van as over het water. Zo kunt u waardig afscheid nemen op een bijzondere manier.

Het interieur van deze Aak is stijlvol en licht, en biedt zitplaatsen aan ruim 20 personen. U kunt buiten comfortabel verblijven aan de grote tafel, maar zelf aan het roer staan of de zijlen hijsen mag uiteraard ook.

Lemsteraak grote jager
 • Ruim 20 personen

 • Toilet & Douche

 • Volledig ingerichte keuken

 • Koelkast

 • Geluidsinstallatie met Mp3 aansluiting

 • Tv-scherm

Muiden en omgeving

De grote jager is een klassiek en vorstelijke lemsteraak met haar ligplaats in Muiden. Met deze prachtige platbodem kunt u varen op het IJsselmeer, Markermeer of een andere locatie naar wens.

Muiden is de ideale opstap haven voor een dag op het water. Centraal gelegen in het land en geliefd bij watersportliefhebbers. Ook is Muiden de thuishaven van prinses Beatrix en haar familie. Wellicht ziet u de ‘Groene Draeck’ van haar afgemeerd aan de stijgers van de koninklijke jachthaven liggen. Muiden is ook rijk aan cultuur en historie. De grote Zeesluis die centraal in het dorp ligt is gebouwd in 1672. Ook kunt u het Muiderslot, het kasteel van Floris V zien als u vanuit Muiden het IJsselmeer op vaart.

grote jager

Interieur

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Rederij Belle
Neem telefonisch contact met ons op.
( +31 0294-261433 )

Of stuur ons een mail

  uitvaart op een boot

  FAQ

  Wat wordt er gedaan met slecht weer?2020-11-25T11:51:57+01:00

  Met onze salonboten en stoomschip kan met ieder weertype worden gevaren. Met het zeilschip varen wij in principe tot en met windkracht zeven. Het schip is regenbestendig en er zijn comfortabele zeilpakken aanwezig. Bij windkracht acht kunnen wij in gesprek gaan de vaartocht toch te verplaatsen naar een andere datum.

  Kan ik ook andere evenementen bij jullie boeken?2020-11-25T11:48:26+01:00

  Naast uitvaarten kunt u ook terecht bij ons voor zakelijke events, vaartochten met familie en vrienden, bruiloften en meer. Bent u geïnteresseerd? Bekijkt u dan eens onze andere website.

  Heeft u een andere vraag? Wij horen het graag, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

  Andere schepen

  Ga naar de bovenkant