Emma

Emma2021-01-25T09:20:18+01:00

Salonboot Emma

5 stars

Deze prachtige salonboot is de kleinste salonboot van Rederij Belle. De salonboot biedt ruimte aan 10 – 20 personen en is daarmee bijzonder geschikt voor een mooi en intiem afscheid. Salonboot Emma is in 1913 gebouwd bij scheepswerf Tiebout aan de Amstel. Ze is volledig gerestaureerd en heeft nu een stijlvolle luxe jaren ’20 uitstraling. Glanzend mahonie hout, geslepen glas en originele Art Deco-details sieren het interieur. Ook is er een toilet aan boord.

Een vaartocht met onze Emma is mogelijk in elk seizoen. Bij mooi, warm weer kan de kruiptent en het zonnedak van het schip geheel open, zodat u van de frisse vaarwind geniet. Bij wat kouder weer zit u tijdens de vaartocht lekker droog en warm, de salonboot is goed verwarmd door middel van warmte panelen. Zo zit u met een vaartocht met de salonboot Emma altijd goed.

Een fluisterstille vaartocht

De prachtige Emma is zeer milieuvriendelijk. Onlangs is zij volledig elektrisch gemaakt met als gevolg een mooie en fluisterstille vaartocht. Ze vaart 100% emissievrij en wordt geladen met groene stroom. De boot wordt verwarmd door warmtepanelen.

 • Emma
 • salonboot emma
salonboot Emma voor scheepvaart museum

Locatie

U kunt een prachtige vaartocht maken over de Amstel en de Amsterdamse grachten. De standaard opstapplaats van de salonboot Emma is in het centrum van Amsterdam, maar er zijn ook veel andere opstapplaatsen mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld ook opstappen bij Ouderkerk, nes aan de Amstel of Uithoorn, en varen naar een begraafplaats naar wens. Vraagt u vooral naar de mogelijkheden.

As verstrooien

Salonboot Emma biedt u een mooie omgeving voor een as verstrooiing. De rust van het water heeft een ontspannende werking en schept een bijzondere sfeer. Op deze manier kunt u waardig afscheid nemen. Salonboot Emma is ook uitermate geschikt als volgboot. Zij is minder geschikt voor het vervoer van de kist, in verband met de indeling van het schip. Hiervoor is de Belle van Zuylen beter geschikt.

emma
plattegrond salonboot emma

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Rederij Belle
Neem telefonisch contact met ons op.
( +31 0294-261433 )

Of stuur ons een mail

  uitvaart op een boot

  FAQ

  Wat wordt er gedaan met slecht weer?2020-11-25T11:51:57+01:00

  Met onze salonboten en stoomschip kan met ieder weertype worden gevaren. Met het zeilschip varen wij in principe tot en met windkracht zeven. Het schip is regenbestendig en er zijn comfortabele zeilpakken aanwezig. Bij windkracht acht kunnen wij in gesprek gaan de vaartocht toch te verplaatsen naar een andere datum.

  Kan ik ook andere evenementen bij jullie boeken?2020-11-25T11:48:26+01:00

  Naast uitvaarten kunt u ook terecht bij ons voor zakelijke events, vaartochten met familie en vrienden, bruiloften en meer. Bent u geïnteresseerd? Bekijkt u dan eens onze andere website.

  Heeft u een andere vraag? Wij horen het graag, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

  Andere schepen

  Ga naar de bovenkant