As verstrooien op het IJsselmeer

As verstrooien op het IJsselmeer2023-11-29T10:53:33+01:00
grote jager lemsteraak

As verstrooien op het IJsselmeer

5 stars

Een dierbare verliezen zal zeker één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in uw leven zijn. Wij willen u graag verzekeren dat het afscheid goed geregeld wordt, waarbij uw persoonlijke wensen voorop staan. De mooiste manier om afscheid te nemen van uw overleden dierbare zal zijn op een manier die volledig bij hen past. Dit is het soort afscheid met betekenis, en één die u niet zal vergeten.

Als u kiest voor een as verstrooiing, is het IJsselmeer daar een prachtige plek voor. Rondom het IJsselmeer, Markermeer en de Marker Wadden zijn mooie stranden en het is er vol natuur. De rust van het water heeft een ontspannende werking en samen maken wij er een gedenkwaardig en onvergetelijk afscheid van. U kunt na afloop een maritieme kaart met officiële verstrooiingsverklaring ontvangen. Hierop staat de positie, het schip, datum en tijdstip van de as verstrooiing.

U kunt dit afscheid met een gerust hart aan ons toe vertrouwen. Wij hebben al reeds van dit soort vaartochten georganiseerd en zorgen er in overleg met de begrafenisondernemer voor dat alles netjes naar wens geregeld is. Hieronder kunt u wat voorbeeldprogramma’s lezen over as verstrooiingen op het IJsselmeer.

Richting de horizon

De gasten komen aan boord en het schip vaart het IJsselmeer op. Het is rustig op het water deze middag. Iedereen neemt op een eigen en persoonlijke manier zijn afscheid. Het as wordt uitgestrooid en waait mee met de wind richting de horizon. Familie en vrienden werpen bloemen in het water als laatste groet. Vervolgens vaart het schip een laatste ronde om de verstrooiingslocatie. De scheepsbel luidt en de zeilen worden gehesen om rustig terug naar de haven te varen.

Ondergaande zon

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Rederij Belle
Neem telefonisch contact met ons op.
( +31 0294-261433 )

Of stuur ons een mail

  uitvaart op een boot

  FAQ

  Wat wordt er gedaan met slecht weer?2020-11-25T11:51:57+01:00

  Met onze salonboten en stoomschip kan met ieder weertype worden gevaren. Met het zeilschip varen wij in principe tot en met windkracht zeven. Het schip is regenbestendig en er zijn comfortabele zeilpakken aanwezig. Bij windkracht acht kunnen wij in gesprek gaan de vaartocht toch te verplaatsen naar een andere datum.

  Kan ik ook andere evenementen bij jullie boeken?2020-11-25T11:48:26+01:00

  Naast uitvaarten kunt u ook terecht bij ons voor zakelijke events, vaartochten met familie en vrienden, bruiloften en meer. Bent u geïnteresseerd? Bekijkt u dan eens onze andere website.

  Heeft u een andere vraag? Wij horen het graag, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

  Ga naar de bovenkant