Belle van Zuylen

Belle van Zuylen2021-01-25T09:19:45+01:00
Salonboot Belle van Zuylen op de vecht

Belle van Zuylen

5 stars

Comfortabel, geruisloos, milieuvriendelijk en elegant. Dat is de salonboot Belle van Zuylen. Deze sfeervolle boot heeft ruimte voor circa 25 – 30 personen, en biedt u een mooie omgeving voor uw uitvaart. Het stijlvolle interieur heeft een chique uitstraling van de jaren ’20.

Een vaartocht met de Belle van Zuylen is mogelijk in elk seizoen. Bij mooi, warm weer kunnen we een gedeelte van het schip openen, zodat u van de frisse vaarwind geniet. Bij wat kouder weer zit u tijdens de vaartocht lekker droog en warm, de salonboot is goed verwarmd door middel van centrale verwarming. Zo zit u met een vaartocht met de salonboot Belle van Zuylen altijd goed.

 • salonboot Belle van Zuylen in Amsterdam
 • Belle van zuylen

Mileuvriendelijk

De Belle van Zuylen is zeer milieuvriendelijk. Tijdens een recente tweede verbouwing heeft de dieselmotor plaats gemaakt voor een geruisloze electromotor. De motor krijgt zijn energie van de zonnepanelen op het dak en vaart daarmee dus 100% emissievrij. Dezelfde panelen leveren ook stroom voor de warmtepanelen in het plafond. Die zorgen er voor dat het zelfs hartje winter voelt alsof er benedendeks een zonnetje schijnt.

Locatie

De standaard opstapplaats van salonboot Belle van Zuylen is Amsterdam. Waar in Amsterdam, dat is naar wens in te vullen. Er zijn vele opstapplaatsen in Amsterdam mogelijk, zo is het bijvoorbeeld vaak mogelijk om op te stappen in de buurt van het huis van de overledene of speciale locaties te verwerken in de route van de vaartocht. Uw vaartocht kan ook starten of eindigen buiten het centrum van Amsterdam, bijvoorbeeld bij de Nieuwe Meer of de Omval, in Amsterdam-Noord en in verschillende plaatsen langs de Amstel, zoals, Nes, Uithoorn en Ouderkerk. De salonboot Belle van Zuylen kan desgewenst ook naar de Vecht komen zodat u kunt varen naar een begraafplaats in bijvoorbeeld Loenen, Maarssen of Breukelen. Vraagt u vooral naar de mogelijkheden.

Belle van Zuylen uitvaart
Plattegrond salonboot Belle van Zuylen

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Rederij Belle
Neem telefonisch contact met ons op.
( +31 0294-261433 )

Of stuur ons een mail

  uitvaart op een boot

  FAQ

  Wat wordt er gedaan met slecht weer?2020-11-25T11:51:57+01:00

  Met onze salonboten en stoomschip kan met ieder weertype worden gevaren. Met het zeilschip varen wij in principe tot en met windkracht zeven. Het schip is regenbestendig en er zijn comfortabele zeilpakken aanwezig. Bij windkracht acht kunnen wij in gesprek gaan de vaartocht toch te verplaatsen naar een andere datum.

  Kan ik ook andere evenementen bij jullie boeken?2020-11-25T11:48:26+01:00

  Naast uitvaarten kunt u ook terecht bij ons voor zakelijke events, vaartochten met familie en vrienden, bruiloften en meer. Bent u geïnteresseerd? Bekijkt u dan eens onze andere website.

  Heeft u een andere vraag? Wij horen het graag, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

  Andere schepen

  Ga naar de bovenkant