Uitvaartboot IJsselmeer

Uitvaartboot IJsselmeer2023-11-29T10:39:08+01:00
stoomschip succes bij pampus

Uitvaart per boot op het IJsselmeer

5 stars

Een dierbare verliezen zal zeker één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in uw leven zijn. Wij zorgen er graag voor dat het afscheid goed geregeld wordt, waarbij uw persoonlijke wensen voorop staan. Eén van de mooiste manieren om afscheid te nemen van uw dierbare zal zijn op een manier die bij hen past. Dit is het soort afscheid wat u niet zal vergeten, het is er één met betekenis.

Het IJsselmeer, Markermeer en de Marker Wadden zijn mooie locaties om een dagtocht op te maken. Rondom deze meren zijn prachtige stranden, natuur en andere schitterende locaties, die samen een scène bieden voor een onvergetelijke uitvaart of as verstrooiing. De rust van het water heeft een ontspannende werking en zo kunt u waardig afscheid nemen op een bijzondere manier. Al varend kunt u de overledene naar de laatste rustplaats begeleiden.

Deze uitvaart kunt u met een gerust hart aan ons toe vertrouwen. Wij hebben al een grote hoeveelheid van deze vaartochten georganiseerd en zorgen in overleg met de begrafenisondernemer dat alles goed en netjes naar wens geregeld is. Zo kunt u hieronder een paar voorbeeld programma’s lezen van uitvaartceremonies die wij reeds verzorgd hebben.

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Rederij Belle
Neem telefonisch contact met ons op.
( +31 0294-261433 )

Of stuur ons een mail

  uitvaart op een boot

  FAQ

  Wat wordt er gedaan met slecht weer?2020-11-25T11:51:57+01:00

  Met onze salonboten en stoomschip kan met ieder weertype worden gevaren. Met het zeilschip varen wij in principe tot en met windkracht zeven. Het schip is regenbestendig en er zijn comfortabele zeilpakken aanwezig. Bij windkracht acht kunnen wij in gesprek gaan de vaartocht toch te verplaatsen naar een andere datum.

  Kan ik ook andere evenementen bij jullie boeken?2020-11-25T11:48:26+01:00

  Naast uitvaarten kunt u ook terecht bij ons voor zakelijke events, vaartochten met familie en vrienden, bruiloften en meer. Bent u geïnteresseerd? Bekijkt u dan eens onze andere website.

  Heeft u een andere vraag? Wij horen het graag, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

  Ga naar de bovenkant