As verstrooien Amsterdam

As verstrooien Amsterdam2024-07-08T09:51:25+02:00
asverstrooing

As verstrooien in Amsterdam

5 stars

Een dierbare verliezen zal zeker één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in uw leven zijn. Wij willen er graag voor zorgen dat het afscheid goed geregeld wordt, waarbij uw persoonlijke wensen voorop staan. De mooiste manier om afscheid te nemen van uw overleden dierbare zal zijn op een manier die volledig bij u past. Dit afscheid zal u niet vergeten.

As verstrooien per boot via het water is in Amsterdam mooie en intieme beleving.
Enerzijds in klein dan wel een groot gezelschap. Bovendien hebben wij mooie salonboten met klassieke uitstraling. Een as verstrooiing via het water is een bijzondere ervaring. Je kan as verstrooien kan op de Amsterdamse gracht, de Amstel of op het IJ.

U kunt dit afscheid met een gerust hart aan ons toe vertrouwen. Wij hebben al reeds van dit soort vaartochten georganiseerd en zorgen er in overleg met de begrafenisondernemer voor dat alles netjes naar wens geregeld is.

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Rederij Belle
Neem telefonisch contact met ons op.
( +31 0294-261433 )

Of stuur ons een mail

  uitvaart op een boot

  FAQ

  Wat wordt er gedaan met slecht weer?2020-11-25T11:51:57+01:00

  Met onze salonboten en stoomschip kan met ieder weertype worden gevaren. Met het zeilschip varen wij in principe tot en met windkracht zeven. Het schip is regenbestendig en er zijn comfortabele zeilpakken aanwezig. Bij windkracht acht kunnen wij in gesprek gaan de vaartocht toch te verplaatsen naar een andere datum.

  Kan ik ook andere evenementen bij jullie boeken?2020-11-25T11:48:26+01:00

  Naast uitvaarten kunt u ook terecht bij ons voor zakelijke events, vaartochten met familie en vrienden, bruiloften en meer. Bent u geïnteresseerd? Bekijkt u dan eens onze andere website.

  Heeft u een andere vraag? Wij horen het graag, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

  Ga naar de bovenkant