Dame van Amstel

Dame van Amstel2021-01-25T09:19:18+01:00

De grootste salonboot van Amsterdam

5 stars

De Dame van Amstel is in 2004 door Rederij Belle gerestaureerd om luxe vaartochten mee te maken. Het vaargebied is Amsterdam, de Amstel, de Vecht en omliggende wateren. Het schip heeft een klassiek uiterlijk, met alle stijlvolle details van de jaren ’20. De salonboot biedt ruimte aan 50 tot 70 personen.

Onlangs heeft interior designer Myrthe Stam van Co van der Horst het interieur een refit gegeven. Met als uitgangspunt: het behouden van de klassieke waarden van het schip. In het redesign is er gebruik gemaakt van klassieke en moderne elementen en materialen. Het schip is uitgerust om tijdens uw vaartocht u te voorzien van een ontspannen en bijzondere sfeer.

De Dame van Amstel is de grootste salonboot van Amsterdam met verreweg de beste voorzieningen. Waaronder een Pavoni Espresso machine, een rijk gevulde bar met de mooiste wijnen en Champagnes, 2 wc’s en centrale verwarming. Hierdoor is de salonboot bijzonder geschikt voor een waardig afscheid.

 • dame van amstel
 • dame van amstel

 • 2 Toiletten

 • Centrale verwarming

 • Pavoni espresso machine

 • Rijk gevulde bar

 • Ruimte voor 50 – 70 personen

Een mooie vaartocht

Met onze salonboot Dame van Amstel kunt u een onvergetelijke vaartocht maken door Amsterdam, over de rivier de Amstel of over de rivier de Vecht.

Een vaartocht is mogelijk in elk seizoen en bij elk weertype. Bij mooi, warm weer kunnen we een gedeelte van het schip openen, zodat u van de frisse vaarwind geniet. Bij wat kouder weer zit u tijdens de vaartocht lekker droog en warm, de salonboot is goed verwarmd door middel van centrale verwarming. Zo zit u met een vaartocht met de salonboot Dame van Amstel altijd goed. De Dame van Amstel biedt u een intieme omgeving voor uw welverzorgd afscheid.

asverstrooing
Salonboot Dame van amstel plattegrond

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Rederij Belle
Neem telefonisch contact met ons op.
( +31 0294-261433 )

Of stuur ons een mail

  uitvaart op een boot

  FAQ

  Wat wordt er gedaan met slecht weer?2020-11-25T11:51:57+01:00

  Met onze salonboten en stoomschip kan met ieder weertype worden gevaren. Met het zeilschip varen wij in principe tot en met windkracht zeven. Het schip is regenbestendig en er zijn comfortabele zeilpakken aanwezig. Bij windkracht acht kunnen wij in gesprek gaan de vaartocht toch te verplaatsen naar een andere datum.

  Kan ik ook andere evenementen bij jullie boeken?2020-11-25T11:48:26+01:00

  Naast uitvaarten kunt u ook terecht bij ons voor zakelijke events, vaartochten met familie en vrienden, bruiloften en meer. Bent u geïnteresseerd? Bekijkt u dan eens onze andere website.

  Heeft u een andere vraag? Wij horen het graag, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

  Andere schepen

  Ga naar de bovenkant