As verstrooien op zee

As verstrooien op zee2021-01-22T11:12:37+01:00

As verstrooien op zee

5 stars

Een dierbare verliezen zal één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in uw leven zijn. Wij willen u er graag van verzekeren dat het afscheid goed geregeld wordt, en uw persoonlijke wensen voorop staan. De mooiste manier om afscheid te nemen van uw overleden dierbare zal zijn op een manier die volledig bij hen past. Dit is het soort afscheid wat u niet zal vergeten, het is er één betekenis.

Als u kiest voor een as verstrooiing, kunt u dit ook op de Wadden zee doen. Maak er een zeer bijzondere dag van. De rust van het water heeft een ontspannende werking en samen maken wij er een gedenkwaardig en onvergetelijk afscheid van. U kunt na afloop een maritieme kaart met officiële verstrooiingsverklaring ontvangen. Hierop staat de positie, het schip, datum en tijdstip van de as verstrooiing. Als u toch op een iets kleiner water wilt varen kan dit natuurlijk ook op het IJsselmeer of Markermeer.

U kunt dit afscheid met een gerust hart aan ons toe vertrouwen. Wij hebben al een groot aantal van deze soort vaartochten georganiseerd en zorgen er in overleg met de begrafenisondernemer voor dat alles volledig naar wens geregeld is. Hieronder kunt u wat voorbeeldprogramma’s lezen over as verstrooiingen op zee.

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Rederij Belle
Neem telefonisch contact met ons op.
( +31 0294-261433 )

Of stuur ons een mail

  uitvaart op een boot

  FAQ

  Wat wordt er gedaan met slecht weer?2020-11-25T11:51:57+01:00

  Met onze salonboten en stoomschip kan met ieder weertype worden gevaren. Met het zeilschip varen wij in principe tot en met windkracht zeven. Het schip is regenbestendig en er zijn comfortabele zeilpakken aanwezig. Bij windkracht acht kunnen wij in gesprek gaan de vaartocht toch te verplaatsen naar een andere datum.

  Kan ik ook andere evenementen bij jullie boeken?2020-11-25T11:48:26+01:00

  Naast uitvaarten kunt u ook terecht bij ons voor zakelijke events, vaartochten met familie en vrienden, bruiloften en meer. Bent u geïnteresseerd? Bekijkt u dan eens onze andere website.

  Heeft u een andere vraag? Wij horen het graag, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

  Ga naar de bovenkant