As verstrooien op de Vecht

As verstrooien op de Vecht2021-01-22T11:12:01+01:00
de vecht

As verstrooien op de Vecht

5 stars

Een dierbare verliezen zal één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in uw leven zijn. Wij zorgen er graag voor dat het afscheid net en goed geregeld wordt, waarbij uw persoonlijke wensen voorop staan. Eén van de allermooiste manieren om afscheid te nemen van uw overleden dierbare zal zijn op een manier die bij hen past. Dit afscheid zal u niet vergeten, het is er is één met betekenis.

Als u ervoor kiest om na de crematie het as te verstrooien, is de Vecht daar een prachtige locatie voor. De rivier is omringd door molens, middeleeuwse kastelen en schitterende natuur.  U kunt met een salonboot het water op en in een mooie omgeving afscheid nemen. Na afloop kunt u ook een maritieme kaart met officiële verstrooiingsverklaring ontvangen. Hierop staat het schip, de positie, datum en tijd van as verstrooien.

U kunt dit afscheid met een gerust hart aan ons toe vertrouwen. Wij hebben al veel van dit soort vaartochten georganiseerd en zorgen er in overleg met de begrafenisondernemer voor dat alles naar wens geregeld is. Hieronder kunt u wat voorbeeldprogramma’s lezen over reeds door ons georganiseerde as verstrooiingen op de Vecht.

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Rederij Belle
Neem telefonisch contact met ons op.
( +31 0294-261433 )

Of stuur ons een mail

  uitvaart op een boot

  FAQ

  Wat wordt er gedaan met slecht weer?2020-11-25T11:51:57+01:00

  Met onze salonboten en stoomschip kan met ieder weertype worden gevaren. Met het zeilschip varen wij in principe tot en met windkracht zeven. Het schip is regenbestendig en er zijn comfortabele zeilpakken aanwezig. Bij windkracht acht kunnen wij in gesprek gaan de vaartocht toch te verplaatsen naar een andere datum.

  Kan ik ook andere evenementen bij jullie boeken?2020-11-25T11:48:26+01:00

  Naast uitvaarten kunt u ook terecht bij ons voor zakelijke events, vaartochten met familie en vrienden, bruiloften en meer. Bent u geïnteresseerd? Bekijkt u dan eens onze andere website.

  Heeft u een andere vraag? Wij horen het graag, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

  Ga naar de bovenkant