Het komt steeds vaker voor dat nabestaanden ervoor kiezen om in besloten kring afscheid te nemen van hun dierbare. In een intieme en ongedwongen sfeer wordt het afscheid nog persoonlijker. Een salonboot leent zich uitstekend voor afscheidsbijeenkomsten en uitvaarten voor kleinere groepen. Zo zijn er salonboten voor groepen van 2 tot 60 personen die hiervoor uitstekend geschikt zijn.

Tijdens de uitvaart kan muziek worden gespeeld en een fotopresentatie worden getoond. Zowel voor als na het afscheid kunnen er consumpties worden gebruikt. Hierbij is alles mogelijk, van eenvoudige broodjes tot compleet verzorgde luxe diners.

Belle van Zuylen uitvaart

De salonboot kan varen naar de begraafplaats of de kist kan overgezet worden in een rouwauto.
Dit kan in aanwezigheid van de nabestaanden zodat men hier afscheid kan nemen of samen kan vertrekken naar het crematorium of de begraafplaats.

De kosten voor een dienst op een salonboot zijn in vergelijking met crematoria of andere gelegenheden aanzienlijk lager. Door onze kleinschaligheid kunnen we tevens flexibel omgaan met bijvoorbeeld het aanvangstijdstip en de duur van de bijeenkomst. Indien u meer informatie wenst, bijvoorbeeld over de kosten, mag u uiteraard altijd vrijblijvend contact opnemen.